ExpertOption Отвори сметка - ExpertOption North Macedonia - ExpertOption Северна Македонија

Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption


Како да отворите сметка во ExpertOption


Стартувајте го трговскиот интерфејс со 1 клик

Регистрацијата на платформата е едноставен процес кој се состои од само неколку кликања. За да го отворите интерфејсот за тргување со 1 клик, кликнете на копчето „Пробајте бесплатно демо“.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Ова ќе ве однесе до страницата за демо тргување за да започнете со тргување со 10.000 долари во Демо сметка
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
За да продолжите да ја користите сметката, зачувајте ги резултатите од тргувањето и можете да тргувате на вистинска сметка. Кликнете на „Отвори вистинска сметка“ за да креирате сметка на ExpertOption.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Постојат три достапни опции: регистрирање со вашата адреса за е-пошта, сметка на Facebook или сметка на Google како подолу. Сè што ви треба е да изберете кој било соодветен метод и да креирате лозинка.


Како да отворите сметка со е-пошта

1. Можете да се регистрирате за сметка на платформата со кликнување на копчето „ Вистинска сметка “ во горниот десен агол.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
2. За да се регистрирате, треба да ги пополните сите потребни информации и да кликнете на „Отвори сметка“
 1. Внесете важечка адреса за е-пошта.
 2. Направете силна лозинка.
 3. Исто така, треба да прочитате „Услови и правила“ и да го проверите.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Секоја чест! Успешно се регистриравте. За да започнете со тргување во живо, треба да вложите на вашата сметка (минималниот депозит е 10 УСД).
Како да направите депозит во ExpertOption
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Внесете ги податоците на картичката и кликнете „Додај средства...“
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Сега можете да тргувате на вистинска сметка по успешното депонирање.

Ако сакате да користите демо сметка, кликнете на „РЕАЛНА СМЕТКА“ и изберете „ДЕМО СМЕТКА“ за да започнете со тргување со 10.000 долари во Демо сметка. Демо сметката е алатка за да се запознаете со платформата, да ги вежбате вашите вештини за тргување со различни средства и да испробате нова механика на графикон во реално време без ризици.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Конечно, ќе пристапите до вашата е-пошта, ExpertOption ќе ви испрати потврдна пошта. Кликнете на копчето во таа пошта за да ја активирате вашата сметка. Така, ќе завршите со регистрација и активирање на вашата сметка.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption


Како да отворите сметка со сметка на Фејсбук

Исто така, имате опција да ја отворите вашата сметка преку сметка на Facebook и тоа можете да го направите со само неколку едноставни чекори:

1. Проверете „Услови и правила“ и кликнете на копчето Facebook
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
2. Ќе се отвори прозорец за најавување на Facebook, каде што ќе ви треба за да ја внесете вашата e-mail адреса што сте ја користеле за да се регистрирате на Facebook

3. Внесете ја лозинката од вашата сметка на Facebook

4. Кликнете на „Log In“
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Откако ќе кликнете на копчето „Log in“, ExpertOption бара пристап до: Вашето име и слика на профилот и адреса на е-пошта. Кликнете на „Продолжи...“
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
После тоа автоматски ќе бидете пренасочени на платформата ExpertOption.


Како да отворите сметка со сметка на Google

1. За да се регистрирате со сметка на Google , проверете „Одредби и услови“ и кликнете на соодветното копче во формуларот за регистрација.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
2. Во новоотворениот прозорец внесете го вашиот телефонски број или е-пошта и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
3. Потоа внесете ја лозинката за вашата сметка на Google и кликнете „Следно“.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
После тоа, следете ги упатствата испратени од услугата на вашата адреса за е-пошта.

Отворете сметка на апликацијата ExpertOption iOS

Ако имате мобилен уред со iOS, ќе треба да ја преземете официјалната мобилна апликација ExpertOption од App Store или овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „ExpertOption - Mobile Trading“ и преземете ја на вашиот iPhone или iPad.

Мобилната верзија на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб верзија. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
После тоа, отворете ја апликацијата ExpertOption, ќе ја видите платформата за тргување, кликнете на „Купи“ или „Продај“ за да предвидите каде ќе оди графикот.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Сега можете да продолжите да тргувате со 10.000 долари на Демо сметка.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Можете исто така да отворите сметка на мобилната платформа iOS со кликнување на „Реална сметка“
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
 1. Внесете важечка адреса за е-пошта.
 2. Направете силна лозинка.
 3. Исто така, треба да прифатите „Услови и правила“
 4. Кликнете на "Креирај сметка"
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Секоја чест! Успешно се регистриравте, сега можете да депонирате и да започнете со тргување со вистинска сметка
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption


Отворете сметка на апликацијата за Android ExpertOption

Ако имате мобилен уред со Android, ќе треба да ја преземете официјалната мобилна апликација ExpertOption од Google Play или овде . Едноставно побарајте ја апликацијата „ExpertOption - Mobile Trading“ и преземете ја на вашиот уред.

Мобилната верзија на платформата за тргување е потполно иста како и нејзината веб верзија. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства. Покрај тоа, апликацијата за тргување ExpertOption за Android се смета за најдобра апликација за онлајн тргување. Така, има висок рејтинг во продавницата.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
После тоа, отворете ја апликацијата ExpertOption, ќе ја видите платформата за тргување, кликнете на „Купи“ или „Продај“ за да предвидите каде ќе оди графикот.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Сега можете да продолжите да тргувате со 10.000 долари на Демо сметка.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Можете исто така да отворите сметка на мобилната платформа Android со кликнување на „DEMO BALANCE“, потоа кликнете на „Отвори вистинска сметка“
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
 1. Внесете важечка адреса за е-пошта.
 2. Направете силна лозинка.
 3. Исто така, треба да прифатите „Услови и правила“
 4. Кликнете на "Креирај сметка"
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Секоја чест! Успешно се регистриравте, сега можете да депонирате и да започнете со тргување со вистинска сметка
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption

Отворете ја сметката ExpertOption на мобилната веб-верзија

Ако сакате да тргувате на мобилната веб верзија на платформата за тргување ExpertOption, можете лесно да го направите тоа. Првично, отворете го вашиот прелистувач на вашиот мобилен уред. После тоа, побарајте „ expertoption.com “ и посетете ја официјалната веб-страница на брокерот.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Кликнете на копчето „Реална сметка“ во горниот десен агол.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
На овој чекор сè уште ги внесуваме податоците: е-пошта, лозинка, прифаќаме „Услови и правила“ и кликнуваме „Отвори сметка“
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Честитки! Успешно се регистриравте, Сега можете да депонирате и да започнете со тргување со вистинска сметка
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Мобилната веб-верзија на платформата за тргување е потполно иста како и обичната веб-верзија на истата. Следствено, нема да има никакви проблеми со тргувањето и трансферот на средства.

Или сакате прво да тргувате со Демо сметка, за да го направите тоа со кликнување на иконата од менито
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Кликнете „Тргување“
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Префрлете ги сметките од вистинска сметка на демо сметка
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Ќе имате 10.000 долари во демо сметка.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)


Дали има демо сметка?

Ви нудиме да користите демо сметка со салдо од 10 000 виртуелни пари за да можете да ги оцените придобивките од платформата за тргување.


Колку пари можам да заработам на сметката за вежбање?

Не можете да земете профит од трансакциите што ги завршувате на сметката за пракса. Добивате виртуелни средства и правите виртуелни трансакции. Наменет е само за обука. За да тргувате користејќи вистински пари, треба да депонирате средства на вистинска сметка.


Како да се префрлам помеѓу сметката за вежбање и вистинската сметка?

За да се префрлате помеѓу сметки, кликнете на вашето салдо во горниот централен агол. Погрижете се да сте во трговската соба. Панелот што се отвора ги прикажува сите ваши сметки: вашата вистинска сметка и вашата сметка за вежбање. Кликнете на сметката за да ја направите активна за да можете да ја користите за тргување.

Како да повлечете пари во ExpertOption


Кои начини на плаќање се достапни за повлекување?

Работиме со повеќе од 20 платежни системи. Можете да префрлите пари на вашата дебитна или кредитна картичка: Visa, MasterCard, Maestro, UnionPay. Интегрирани сме и со електронските начини на плаќање: Neteller, Skrill, Perfect Money, FasaPay и други.

Сметките на злато, платина и ексклузив имаат приоритетно повлекување.

Првото повлекување треба да се изврши на банкарска картичка или е-паричник што се користеше за уплата. Во случај на повлекување на банкарска картичка, износот на повлекувањето треба да биде еднаков на износот на депозитот. Други средства (приход) што можете да ги повлечете на кој било е-паричник (Skrill, Neteller, UnionPay или кој било друг метод)

Како можам да повлечам пари?

Прво, да разјасниме една мала точка. Можеби некому му изгледа смешно или глупаво, но секојдневно добиваме многу слични прашања. Пари може да се подигнат САМО од вистинска сметка, демо сметката е всушност симулациски профил на кој можете да вежбате да заработувате користејќи ја платформата ExpertOption. Затоа, на самиот почеток, на демо сметка, достапни се многу големи 10.000 долари за тргување.

Значи, имате вистинска сметка, сте ја надополниле со помош на банкарска картичка MasterCard. Сега сте заработиле добивка и сакате да ги повлечете вашите добивки. Како може да се направи тоа?

Повлекувањето никогаш не било полесно! Следете ги овие чекори:

1. Само отворете ја платформата ExpertOption и допрете на менито во горниот лев агол.

2. Потоа изберете ја опцијата Финансии. Сега ќе видите опција за повлекување во долниот десен агол на прозорецот.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
3. Таму треба да ги внесете сите податоци за начинот на плаќање што сакате да го користите за повлекување
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
4. Откако ќе ги дадете сите информации во ова поле, притиснете го копчето „Ново барање“.
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Тоа е сè, вашите пари се на пат до вашата кредитна картичка или друг начин на плаќање. Новото барање ќе го видите во „Историја на плаќања“
Како да отворите сметка и да повлечете пари во ExpertOption
Уште една важна работа!

Покрај вообичаените методи за повлекување - како што се кредитните картички, постојат десетици други начини за повлекување во ExpertOption. Но, првото повлекување е секогаш достапно само (!) на начинот на плаќање што го користевте за депозит.


Најчесто поставувани прашања (ЧПП)


Колку долго се обработуваат барањата за повлекување?

Барањата за повлекување се обработуваат во еден работен ден.


Дали има такса за повлекување?

Ние не земаме никакви такси. Провизијата може да се наплаќа од платниот систем за обработка на трансакциите.


Која е минималната сума за повлекување?

Минималниот износ за повлекување е 10 долари
Thank you for rating.
ОДГОВОРИ НА КОМЕНТАР Откажи го одговорот
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!
Остави коментар
Ве молиме внесете го вашето име!
Ве молиме внесете точна адреса за е-пошта!
Ве молиме внесете го вашиот коментар!
Полето g-recaptcha е задолжително!